Direcció Creativa: Sergi Roig
Direcció d'Art: Sergi Roig
Promou: Turisme Sant Carles de la Ràpita
Disseny: Sergi Roig
Fotografies: Pere Borrás, Sergi Roig
Disciplina: #Disseny #Creative direction

Disseny del nou impacte visual per a la nova Oficina de Turisme de Sant Carles de la Ràpita

Per donar una imatge impactant a la nova Oficina de Turisme vam crear unes cortines impreses il·lustrant els grans atractius turístics de les nostres terres: La Badia dels Alfacs, la Serra del Montsià, la gastronomia i el Delta de l’Ebre.
La nova ubicació de l’oficina, a la porta del port i les platges, proporciona al visitant un punt de partida perfecte per iniciar la seva visita per les Terres de l’Ebre. Havent aconseguit la certificació de 1a categoria en oficines de turisme de la Generalitat de Catalunya s’ha posicionat com a referent de les nostres terres en qualitat del servei.

L'espectacular Badia dels Alfacs, declarada Reserva de la Biosfera per la Unesco, es va il·lustrar amb una fotografia aèria de la Punta de la Banya amb la serra del Montsià al fons.

La Cuina de la Ràpita, molt reconeguda internacionalment gracies al Col·lectiu de Cuina La Ràpita - Delta de l'Ebre, va quedar plasmada en un reportatge fotogràfic que vam fer sobre la Etnogastronomia de la mà d'Arrosseria Llansola 1921.

La riquesa del Delta de l'Ebre va quedar reflectida en aquesta foto dels flamencs feta per Pere Borràs.

Per il·lustrar la Serra del Montsià vam utilitzar una foto que inclou la impressionant vista de la Punta de la Banya combinada amb l'experiència del visitant en contemplar-la des de la Foradada, el pic més emblemàtic de la serra.

Plaça Carles III, 27 1-3
Sant Carles de la Ràpita
43540 Spain
+34 977 09 25 45
hola@roigcreatius.com

Tienda

cat / esp / eng