Direcció Creativa: Sergi Roig
Coordinació i continguts: Museu de l'Ebre · Toni Cartes, Àlex Farnós
Fotografia: Sergi Roig, Miquel Pontes, Arxiu Museu de l'Ebre i donacions particulars
Disseny i maquetacions: Sergi Roig
Desenvolupament interactius: Sergi Roig, Miquel Martí
Disciplina: #exhibition design

Aquest projecte ha estat el gran punt d’inflexió del nostre estudi, ja que ens ha forçat a trencar el nostre paradigma i la nostra zona de confort. La rebuda aconseguida al museu, els comentaris, felicitacions i repercussió d’aquest treball a la nostra població, han marcat un abans i un després dins de l’estudi i han creat un impacte emocional molt positiu sobre l’equip. Si encara no heu visitat el Museu de la Mar de l’Ebre, us convidem a fer-ho! S’ho val!


El Museu de la Mar de l’Ebre posa en valor el patrimoni natural i cultural d’una costa fortament condicionada per la presència de la desembocadura de l’Ebre. La natura, la història i l’etnologia ens mostren la riquesa biològica de la zona i com els humans l’han aprofitat amb diferents tipus de pesqueres, al mateix temps que es mostra la importància de la localització geogràfica estratègica d’aquesta costa per a la navegació i la conseqüent necessitat de defensar-la i poblar-la. Aquest museu, sumat al Museu de les Terres de l’Ebre, suposa una síntesis completa a la rica, variada i singular realitat natural i cultural d’aquest territori.
El Museu es troba instal·lat a l’antic edifici neoclàssic que acollia les oficines de la “Real Compañía de Canalización del Ebro”, conegut popularment com “les Casotes” i a la vora de la primera resclosa del canal de navegació dels Alfacs a Amposta. Des d’aquí es poden iniciar itineraris urbans per conèixer la història, la cultura i el patrimoni de la Ràpita, així com itineraris pel Delta de l’Ebre i la Badia dels Alfacs.

Imatges de l'arxiu del Museu de les Terres de l'Ebre i la col·lecció patrimonial de Dani Dassoy.

Plaça Carles III, 27 1-3
Sant Carles de la Ràpita
43540 Spain
+34 977 09 25 45
hola@roigcreatius.com

Tienda

cat / esp / eng