Direcció disc de La Marató: Àngel Lacalle
Vídeo dirigit per Xavier Garasa
Direcció musical: Jordi Cubino
Direcció Creativa: Sergi Roig

Amb el suport de:
Departament de Territori i Sostenibilitat
de la Generalitat de Catalunya.
Parc Natural del Delta de l’Ebre.
Port de Tarragona.
Fotografia: Sergi Roig
Il·lustracions: Pau Ferrando

Disciplina:
#Commercial #artdirection #creativedirection #video

El 2017 vam tenir l'immens honor (i plaer) de formar part en la creació del videoclip oficial del Disc de la Marató de TV3. Va estar una llarga feina, plena de gestions inacabables, però que vam fer amb tota la il·lusió i estima que mereixia. Vam entendre des del primer moment que aquesta era una oportunitat única per al nostre territori i que culminava tota la feina feta durant anys des de moltes institucions i empreses per a situar les Terres de l'Ebre a la vista de la resta del món.

Des de les primeres aproximacions que vam tenir per dur endavant aquest projecte, tres anys enrere, ja hi havia un compromís sincer des de la direcció de la Marató per a què l'Ebre fos la imatge per aquest gran esdeveniment.
Des d'aquí volem agrair amb el cor a la mà a tota la direcció, realització i producció de La Marató per haver cregut en el projecte i fer-lo realitat. També agrair a Francesc Vidal i Xavier Abril del Parc Natural del Delta de l'Ebre la seva implicació, comprensió i mitjans que han posat a disposició del projecte.

Una fita més aconseguida d'una terra que és música i és llum.

Pastora Soler, David de Maria i l’Orquestra Simfònica de Corda i Cobla de Catalunya s’unien per interpretar “Música”, la cançó que va ser el tret de sortida de l’edició d’”El disc de La Marató” del 2017.

En els moments més difícils sempre queda la música. Una companyia que no falla mai. La que aconsegueix portar-nos allà on volem per consolar-nos, animar-nos o donar-nos la força necessària per tirar endavant. Aquest és el missatge del tema de “Music”, el gran èxit del cantautor britànic John Miles, publicat l’any 1978.

Les malalties infeccioses són causades per la invasió o proliferació de microorganismes que es multipliquen en el cos humà fins a perjudicar-lo. Poden afectar l’aparell digestiu, el respiratori, el reproductor, l’immunològic, el nerviós, la pell i, en alguns casos, tot el cos. Les malalties infeccioses poden ser causades per virus, per bacteris, per protozous o per fongs. Les més habituals són les provocades pels virus –l’hepatitis i la sida són les més greus– i pels bacteris, com la sèpsia, la meningitis, la bronquitis, la pulmonia o la tuberculosi.

 

Plaça Carles III, 27 1-3
Sant Carles de la Ràpita
43540 Spain
+34 977 09 25 45
hola@roigcreatius.com

Tienda

cat / esp / eng