Direcció Creativa: Sergi Roig
Promou: Turisme Sant Carles de la Ràpita, Agència Catalana de Turisme
Fotografia: Sergi Roig, Dani Dassoy
Il·luminació: Dani Dassoy
Postproducció: Sergi Roig
Disciplina: #Photography #Innovation

Sèrie d’imatges experimentals per a un futur projecte obert amb l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, l’Oficina de Turisme i l’Agència Catalana de Turisme.


El nostre equip, juntament amb un grup de companys, va realitzar un seguit d'imatges nocturnes per il·lustrar el nou projecte de remodelació de l'antic mas de Matarredona.
L'experiència nocturna a la Serra del Montsià és de les més genuïnes que pots trobar a les Terres de l'Ebre.

Imatges de l'arxiu del Museu de les Terres de l'Ebre i la col·lecció patrimonial de Dani Dassoy.


Un dels llocs més interessants però menys estudiats de la Serra del Montsià, i del que se’n podrien treure algunes respostes, és el cercle megalític de Matarredona. Es tracta d’un conjunt de roques de considerables dimensions distribuïdes formant un cercle de 140 metres de diàmetre. L’època de construcció d’aquests monuments s’ubica a la prehistòria recent de l’edat de bronze, però els més antics daten del període neolític, amb gairebé 10.000 anys d’antiguitat. Es creu que aquest tipus de construccions, també anomenades cromlecs, eren monuments funeraris que també podien fer la funció de temples. El més conegut és el d’Stonehenge, a Anglaterra. També s’ha escrit que el de la Serra del Montsià podia estar dissenyat per fer d’observatori solar.

Plaça Carles III, 27 1-3
Sant Carles de la Ràpita
43540 Spain
+34 977 09 25 45
hola@roigcreatius.com

Tienda

cat / esp / eng