Direcció Creativa: Sergi Roig
Video: Jaume Boldú
Promou: Col·lectiu de Cuina La Ràpita
Amb el suport: Turisme la Ràpita
Fotografia i disseny: Sergi Roig
Disciplina: #Brand #editorial

El 2016 va ser un any molt especial pel que fa a la difusió i promoció de la cuina i gastronomia de Sant Carles de la Ràpita. Any rere any el Col·lectiu de Cuina La Ràpita - Delta de l'Ebre amb el suport de l'Oficina de Turisme organitzen un seguit de diades i jornades gastronòmiques al voltant productes naturals més autèntics/típics de la mar de l'Ebre, com són la galera, l'escamarlà, el llagostí, el polp i l'arròs.
Per al 2016 vam proposar una imatge que realcés icònicament els diferents protagonistes culinaris, evocant un efecte de pintura molt detallada amb moltes gotes i escarxalls, que també aportaven una sensació de moviment i passió dels traçats.

Gràcies a diferents membres de Col·lectiu, com Can Batiste, Albert Guzmán, Llansola 1921, que van facilitar el muntatge dels diorames per poder fer les fotografies prèvies al processat, es van obtenir una sèrie d'imatges amb diferents punts de vista, il·luminacions i composicions de les quals vam preseleccionar 3 de cada. Després de la preselecció ens vam centrar a veure quins mitjans de difusió impresos i digitals faríem servir, així com els formats i dimensions que requerien, per finalment escollir la imatge més adient.

Plaça Carles III, 27 1-3
Sant Carles de la Ràpita
43540 Spain
+34 977 09 25 45
hola@roigcreatius.com

Tienda

cat / esp / eng