Imatges d’un nou futur

Direcció Creativa: Sergi Roig
Localitzacions: Angel Accènsi
Fotografia: Sergi Roig
Disciplina: #art direction #photography

Imatges d’un nou futur

Per aquest reportatge de família se’ns plantejava un repte que poques vegades trobem: com fer un reportatge fotogràfic de família que no sigui com la resta? La solució va partir de crear un ambient fred que contrastés amb el caliu familiar, aconseguint així unes imatges inusuals i a vegades inclús inquietants. En la recerca de localitzacions vam trobar una masia del Delta amb el punt just d’envelliment, que comptava amb una gran sala comuna amb un sostre de 5m i un punt de llum únic, una finestra que aportava llum natural directa.

Previous slide
Next slide
El posterior processat i revelat de les imatges va ser una peça clau en la percepció del projecte. Per ser fidels a la direcció de fotografia que havíem establert necessitàvem maximitzar el contrast entre fred i calor, i va ser aquí quan vam focalitzar revelats de llum freda a totes les parts de les fotografies que no rebien la llum directa del sol. De la mateixa manera vàrem processar amb llum més càlida totes les zones que il·luminaven els rajos del Sol. El resultat final és el que us presentem, que a banda dels gustos individuals de cadascú, no deixa a ningú indiferent.

Un cop més hem gaudit com a nens, mentre captàvem aquests moments tan importants de la vida d’uns amics: el naixement d’un més de la família. Moltes felicitats, Marta, Pedro i Mar!
Previous slide
Next slide