Avui dia tots estem exposats a milers d’inputs publicitaris que no deixen d’aparèixer per totes parts cada cop que obrim pàgines web, mirem vídeos, a la TV, a la premsa…

Publicitat o invasió?

Els Mil·lenians són la generació que més bloquejadors usen.
Al principi la forma de finançar algunes pàgines de contingut era la d’inclusió de Banners, que si el visitant clickava podia dirigir-se a la pàgina o anunci, el que feia que la web rebés una compensació monetària per l’ús d’aquesta publicitat. La cosa ha derivat en un inaudit nombre d’aplicacions i codis web que fan que, en estar navegant, s’obrin pàgines i més pàgines sense el teu consentiment. En alguns casos aquest ús és tan exagerat que pots fins i tot arribar a perdre la pàgina que estaves visitant, per no parlar del consum extra de dades mòbils que perds carregant coses que tu no vols veure ni has demanat.

Fa uns pocs mesos que vaig instal·lar l’extensió AdBlock als meus navegadors, sense gaire fé al principi, però el canvi és brutal. Res ja envaeix el meu temps i la fluïdesa en la navegació em fa plantejar seriosament el pagament opcional tipus crowfunding d’aquest pluguin, definitivament, m’ha canviat la vida. El pots aconseguir a: getadblock.com

Publicitar la teva empresa o producte

Aquesta és la gran diferencia entre un estudi creatiu com el nostre i una gran agència de publicitat. Uns creem continguts i campanyes que sorprenguin i els altres funcionen amb campanyes invasives de criteri únicament estadístic (tants d’impactes publicitaris emesos, siguin de qualitat o no).

L’empresa anunciant sempre serà la que tingui l’última paraula, però queda demostrat que l’usuari és rebel·la contra els mètodes convencionals de publicitat poc honesta, així que si tens una empresa i vols publicitar-te et recomano que reflexiones bé sobre com vols que el teu target et reconegui.

Opina

Tienda

cat / esp / eng